De Top 10 Beste Boeken Over Add In 2023 (in Het Nederlands)

De top 10 Beste Boeken over add In 2023 (in het Nederlands)

Wij, als fervente liefhebbers en kenners van literatuur, zijn ons terdege bewust van de impact die boeken kunnen hebben als hulpmiddel voor begrip en begeleiding. In de bestrijding van aandoeningen zoals ADD (Attention Deficit Disorder), kan literatuur een bron van kracht en kennis zijn. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van wat volgens ons de beste boeken zijn voor diegenen die leven met ADD, of mensen die hier meer over willen begrijpen.

1. Het verstrooide brein

Het verstrooide brein

Wij hebben ons verdiept in ‘Het verstrooide brein’ van Gabor Maté, een verhelderend en hoopvol boek gericht op het begrijpen en omgaan met ADD. We raakten geboeid door Maté’s kijk op ADD, niet als een erfelijke aandoening, maar als een omkeerbare beperking en een in te lopen ontwikkelingsachterstand die invloed heeft op zowel kinderen als volwassenen. In deze review gaan we in dieper in op hoe dit werk ons inzicht heeft geboden, zowel voor wie persoonlijk met ADD omgaat, als voor degenen die een dierbare kennen die hiermee worstelt.

Voordelen

 • Het boek biedt waardevolle informatie over ADD voor zowel degenen die met deze aandoening leven als degenen die op zoek zijn naar inzicht om degenen met ADD te begrijpen.
 • De auteur, Gábor Maté, die zelf ADD heeft, deelt persoonlijke ervaringen en inzichten, en verduidelijkt complexe concepten op een manier die voor iedereen toegankelijk is.
 • Het boek is niet alleen informatief, maar ook optimistisch van toon en biedt nuttige technieken en strategieën om zowel bij kinderen als volwassenen de neurologische ontwikkeling te bevorderen.

Nadelen

 • Sommige lezers kunnen het boek moeilijk vinden om te lezen, mogelijk vanwege de technische of wetenschappelijke inhoud.
 • Hoewel het boek nuttig kan zijn voor mensen met ADD, kan de bredere relevantie voor mensen zonder ADD minder duidelijk zijn.
 • Het boek heeft mogelijk meer focus op opvoeding en ouder-kind relaties, wat voor sommige lezers minder relevant kan zijn.

Na een grondige analyse van de reviews, adviseren wij ‘Het verstrooide brein’ van Gabor Maté zonder aarzeling aan iedereen aan die een directe of indirecte connectie heeft met ADD. Het boek is een waardevolle bron voor mensen met ADD, hun families, vrienden, pedagogisch medewerkers en professionals in de zorg. Het biedt een helder inzicht en nuttige adviezen voor de omgang met ADD, terwijl het respect en begrip voor de complexiteit van deze aandoening bevordert. We geloven dat het lezen van dit boek kan leiden tot een dieper begrip en empathie rondom ADD, nodig voor een effectieve communicatie en heling.

Bekijk prijs op Bol.com

2. Druks

Druks

Terwijl we ons verdiepen in de gebundelde creativiteit van auteurs die het thema ADD hebben aangepakt, stuitte we op het rauwe, eerlijke en verhelderende boek ‘Druks’ van Francien Regelink. Regelink, een dynamische vrouw met AD(H)D, geeft ons een ongefilterde blik in haar dagelijkse leven, complete met de uitdagingen, misverstanden en bijzonderheden rond dit onderwerp. Haar openhartige beschrijving van alles, van boodschappen tot kantooruitdagingen en intimiteit, belooft een must-read te zijn voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met AD(H)D.

Voordelen

 • Informatief en relevant: het boek biedt diepgaande inzichten in hoe AD(H)D in het dagelijks leven werkt. Het is zowel informatief als herkenbaar.
 • Aangename schrijfstijl: recensenten waarderen de open en eerlijke schrijfstijl van Francien, verrijkt met humor en persoonlijke ervaringen.
 • Doelgroep: gewaardeerd door zowel mensen die AD(H)D hebben als mensen die de aandoening beter willen begrijpen. Verhoogt het bewustzijn en begrip van AD(H)D in de samenleving.

Nadelen

 • Mogelijke misinformatie: volgens een recensie bevat het boek potentieel misleidende informatie over of volwassenen met AD(H)D klachten kunnen ‘groeien’.
 • Subjectiviteit: hoewel de persoonlijke ervaringen van de auteur over het algemeen goed worden ontvangen, kan de subjectiviteit van het boek voor sommige lezers minder aantrekkelijk zijn. Het is tenslotte één persoons ervaring van AD(H)D.
 • Stijl en tempo: afhankelijk van individuele smaak, kan de snelle en soms chaotische schrijfstijl die AD(H)D-symptomen weerspiegelt voor sommige lezers overweldigend zijn.

Na het grondig doornemen van talloze reviews, stellen we unaniem vast dat ‘Druks’ van Francien Regelink een uitzonderlijke toevoeging is aan de literatuur over AD(H)D. Dit boek biedt absolute herkenning en geborgenheid voor diegenen met AD(H)D, maar ook onthullende inzichten voor degenen die hen beter willen begrijpen. We bevelen dit boek sterk aan voor zowel personen die gediagnosticeerd zijn met AD(H)D, als hun vrienden, familieleden, en alle anderen die meer inzicht willen krijgen in deze bijzondere manier van denken en leven.

Bekijk prijs op Bol.com

3. Opgeruimd leven met ADHD

Opgeruimd leven met ADHD

In onze zoektocht naar de beste handleidingen voor het beheersen van ADHD, zijn we gestuit op de gedetailleerde en praktische uitgave; “Opgeruimd leven met ADHD” van Judith Kolberg en Kathleen Nadeau. Zij behandelen methodisch verschillende strategieën om dagelijkse chaos te verminderen, financiële gezondheid te verbeteren en een efficiënt leven te organiseren, inclusief een bewuste omgang met afleidingen zoals internet en sociale media. Deelnemend aan deze verhelderende reis door het boek, kijken wij ernaar uit om onze diepgaande review te delen over hoe dit boek een wezenlijke steun kan bieden aan volwassenen met ADHD.

Voordelen

 • Het boek is zeer herkenbaar voor personen met ADD en ADHD. Het biedt concrete, realistische adviezen en strategieën voor het omgaan met alledaagse uitdagingen.
 • Het boek is toegankelijk en makkelijk leesbaar, zelfs voor mensen met ADHD wie het vaak moeilijk vinden om hun aandacht bij een boek te houden. Het integreert humor en relatable verhalen om de inhoud boeiend te houden.
 • Door het gebruik van vele voorbeelden en praktische technieken, biedt het boek diverse opties om met verschillende situaties om te gaan, waarbij reader’s hun eigen gepersonaliseerde benaderingen kunnen kiezen.

Nadelen

 • Sommige van de voorgestelde oplossingen zijn mogelijk niet toepasbaar voor elke situatie, bijvoorbeeld het inhuren van een ‘personal shopper’ of implementatie van sommige tips voor mensen met een beperkt budget of ruimte.
 • Het boek lijkt gericht te zijn op specifieke demografieën of situaties en kan derhalve niet volledig relevant zijn voor alle lezers.
 • Het boek, hoewel nuttig, vervangt geen professionele therapeutische interventie of begeleiding voor ADD of ADHD.

Na een grondige analyse van “Opgeruimd leven met ADHD” concluderen we dat dit boek een krachtig hulpmiddel is voor zowel volwassenen met ADD/ADHD als voor professionals die met hen werken. Met helder geschreven tekst, boordevol herkenbare situaties en praktisch toepasbare strategieën, biedt dit boek essentiële handvatten voor het verbeteren van de dagelijkse leven en werken. We raden het ten zeerste aan voor volwassenen die worstelen met ADD/ADHD en degenen die hen ondersteunen in hun reis naar een georganiseerder en minder chaotisch leven.

Bekijk prijs op Bol.com

4. ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?

ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?

Wij duiken in de wereld van ADHD met een uitgebreide boekbeoordeling van “ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?” door Cathelijne Wildervanck, een veelgeprezen coach en directeur van ADHD-centrum Nederland. In deze vooruitstrevende publicatie verkent Wildervanck andere, minder traditionele benaderingen van ADHD-management die verder gaan dan medicatie en structuur. We zullen dit werk evalueren op zijn haalbaarheid, helderheid en nut voor zowel degenen met de diagnose, als hun familieleden en psychologische professionals.

Voordelen

 • Verfrissend perspectief op ADHD, gericht op het heroverwegen van bestaande stigma’s en focus op het krijgen van controle in plaats van alleen het gebruik van medicatie en traditionele therapieën.
 • Bespreekt de ‘gevolgschade’ van ADHD, belicht het verschil tussen de aandoening zelf en de schadelijke bijwerkingen die het kan hebben in iemands leven.
 • Het boek is gevuld met oefeningen die helpen in het dagelijks leven en bij grotere levensvraagstukken.

Nadelen

 • De schrijfstijl en structuur van het boek kan voor sommige lezers moeilijk te volgen of onduidelijk zijn, waardoor het moeilijk wordt om het boek af te maken en de inhoud volledig te begrijpen.
 • Sommige lezers vinden de tips en de inhoud van het boek niet nuttig of vinden dat ze niet diep genoeg ingaan op de onderwerpen.
 • Het boek kan frustrerend zijn voor sommige lezers die al bekend zijn met ADD en soortgelijke mentale gezondheids kwesties, aangezien het weinig nieuwe informatie of inzichten biedt.

Na een zorgvuldige analyse van verschillende perspectieven, concluderen wij dat het boek “ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?” door Cathelijne Wildervanck een waardevolle bron kan zijn voor sommigen, maar niet voor iedereen. Het boek wordt warm aanbevolen aan mensen die nieuw zijn in het begrijpen van ADD en op zoek zijn naar een andere kijk op deze aandoening. Echter, voor degenen die al een uitgebreide kennis hebben van ADD en op zoek zijn naar diepgaande strategieën, kan dit boek minder nuttig zijn. Kortom, dit boek kan een nuttige bron en een frisse, positieve kijk op ADHD bieden, maar mist mogelijk de diepte en specificiteit die sommigen zoeken.

Bekijk prijs op Bol.com

5. Anders gaat ook

Anders gaat ook

Wij hebben het voorrecht gehad om ‘Anders gaat ook’ van Elise Cordaro te beoordelen, een oogopenend relaas van haar leven met autisme en ADHD. Dit boek biedt niet alleen een diepgaand inzicht in hoe Cordaro navigeert door de alledaagse uitdagingen waarmee zij als volwassen vrouw met twee diagnoses wordt geconfronteerd, maar is ook een inspiratiebron die concrete adviezen, mind hacks en inspiratie biedt aan anderen die hetzelfde pad bewandelen. In deze review gaan we dieper in op het boek, de kracht en relevantie van Cordaro’s perspectief en de waarde die het kan toevoegen aan iedereen die streeft naar een beter begrip van autisme en ADHD.

Voordelen

 • Veel bruikbare en praktische tips die effectief zijn voor zowel mensen met autisme en ADHD als voor hun omgeving.
 • Geschreven op een vlotte, begrijpelijke manier en in een rustige lay-out, wat het makkelijk leesbaar maakt voor een breed publiek.
 • Het boek biedt veel herkenning en begrip voor mensen die worstelen met dezelfde omstandigheden. De eerlijke en openhartige weergave van persoonlijke ervaringen zorgt voor een gevoel van erkenning en solidariteit.

Nadelen

 • Ondanks dat het boek gevuld is met persoonlijke ervaringen en inzichten, biedt het geen professionele of klinische therapie. Voor sommige lezers kan dit beperkend zijn als ze op zoek zijn naar meer diepgaande of medisch onderbouwde adviezen.
 • Hoewel het boek veel inzichten en herkenbare situaties biedt, zal niet elk deel van het boek voor elke lezer herkenbaar zijn. Het autismespectrum is breed en de ervaringen kunnen sterk variëren van persoon tot persoon.
 • Het boek is geschreven door een vrouw en kan daardoor mogelijk minder aansluiten bij de ervaringen van mannen met autisme en ADHD.

Na bestudering van diverse recensies van ‘Anders gaat ook’ concluderen wij dat dit boek een essentieel hulpmiddel is voor iedereen die inzicht wil verwerven in de levenservaringen van mensen met autisme en ADHD. De bruikbare tips, herkenbare verhalen en de positieve focus in de tekst, zowel als het gemakkelijke leesritme, maken het boek toegankelijk en nuttig voor personen die dezelfde diagnose hebben, hun omgeving, professionals en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp autisme en ADHD. ‘Anders gaat ook’ van Elise Cordaro is geen enkelvoudig verhaal maar een bron van inspiratie en herkenbaarheid voor velen, dat raden wij oprecht aan.

Bekijk prijs op Bol.com

6. ADHD 2.0

ADHD 2.0

Wij van de redactie hebben ons ondergedompeld in de wereld van ADHD door middel van de inzichtelijke boeken over het onderwerp. Een opmerkelijk onderdeel van onze leesreis was ‘ADHD 2.0’ van de gerenommeerde psychiaters Edward Hallowell en John Ratey, waarin de strijd tegen standaard misvattingen over ADHD en de verkenning van nieuwe wetenschappelijke bevindingen centraal staan. Door dit opvallende werk te doorlopen, willen we de voornaamste ideeën en aanbevelingen uiteenzetten, waarbij we vooral aandacht besteden aan de positieve invalshoek van de auteurs over het inzetten van ADHD als persoonlijke kracht.

Voordelen

 • Het boek biedt diepgang en grondig inzicht in ADHD, van overtuigingen tot de laatste wetenschappelijke ontdekkingen.
 • Helpt veel bij begrip en acceptatie van ADHD, zowel voor mensen met de diagnose als hun directe omgeving.
 • Praktijkvoorbeelden maken het gemakkelijker de kennis toe te passen en de aangeboden strategieën te implementeren.

Nadelen

 • Gericht op een specifieke doelgroep (mensen met ADHD en hun omgeving), dus de algemene interesse kan beperkt zijn.
 • Onduidelijk of het boek ook betrekking heeft op de bredere spectrum van ADHD, bijvoorbeeld kinderen of niet-diagnosticeerde volwassenen.
 • Hoewel de auteurs experts zijn in hun vakgebied, kan hun ADHD-diagnose sommigen het perspectief geven dat het boek te veel gebaseerd is op persoonlijke ervaring in plaats van op bredere, objectieve onderzoeken.

Na grondig lezen en analyseren, concluderen wij unaniem dat ‘ADHD 2.0’ een verhelderend handboek is, uitstekend geschikt voor personen met ADHD, hun partners en hun omgeving. Het biedt waardevolle inzichten, nuttige copingstrategieën en bewijst, aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, dat ADHD-valkuilen omgevormd kunnen worden tot krachten. Wij bevelen ‘ADHD 2.0’ ten zeerste aan voor hen die graag diepgaande kennis willen verwerven en de vertaalslag willen maken van theorie naar praktijk.

Bekijk prijs op Bol.com

7. ADHD relaties

ADHD relaties

Als doorgewinterde liefhebbers van literatuur over ADHD, duiken we in de complexe wereld van ADHD en relaties in de uitgebreide gids van Melissa Orlov – ‘ADHD Relaties’. In dit veelomvattende werk stelt Orlov een nieuwe kijk op de impact van ADHD op volwassen relaties ter discussie, voorziet ze van een schat aan praktische informatie en stelt ze strategieën voor waarmee stellen negatieve patronen kunnen doorbreken. We gaan dit potentieel levensveranderende boek eens nader bekijken, zodat we onze gedachten en bevindingen met jullie kunnen delen.

Voordelen

 • Het boek biedt een schat aan praktische tips, theorieën en oefeningen om de uitdagingen van ADHD-relaties aan te pakken.
 • Melissa Orlov’s benadering is uniek en stimuleert zowel de ADHD-partner als de niet-ADHD-partner om anders naar problemen te kijken en niet simpelweg harder te proberen.
 • Het boek biedt herkenbaarheid voor degenen die zich in een ADHD-relatie bevinden en kan helpen om meer begrip en respect te ontwikkelen.

Nadelen

 • Volgens enkele beoordelingen heeft het boek een onprettige schrijfstijl met meerdere fouten en biedt het een chaotische structuur.
 • Hoewel het boek een bijdrage kan leveren aan het begrip van ADHD in relaties, beweren sommige recensenten dat het niet voldoende inzicht geeft in de daadwerkelijke ervaringen van iemand met ADHD.
 • Er is kritiek op het boek met betrekking tot het bevorderen van misvattingen en stigma’s over ADHD. Het wordt gezien als een poging om een complex PD-probleem te simuleren door iemand zonder ADHD.

In conclusie, Melissa Orlov’s ‘ADHD Relaties’ is een van die zeldzame boeken die een sterk geluid en een pragmatische aanpak biedt, gebaseerd op zowel wetenschappelijke theorie als praktijkervaringen, richting het navigeren van relaties met een ADHD-partner. Hoewel enkele lezers zich niet helemaal konden vinden in de vorm van de tekst en er bezorgdheid was over mogelijk stigma, geloven we dat dit boek een waardevolle gids kan zijn, boordevol herkenbaarheid en nuttige tips, voor zowel mensen met ADHD als hun partners. Wij raden dit boek ten zeerste aan voor personen die worstelen om de dynamiek binnen hun ADHD-relaties te begrijpen en te verbeteren.

Bekijk prijs op Bol.com

8. Slim maar vastgelopen

Slim maar vastgelopen

Als recensenten hebben wij de afgelopen weken de kans gekregen ons te verdiepen in ‘Slim maar vastgelopen’, een boek van Thomas Brown dat zich richt op de problematiek van intelligente individuen die te kampen hebben met ADHD. Dit werk bevat ontroerende en verhelderende realistische verhalen over mensen die worstelen met ADHD op verschillende vlakken van hun leven: school, werk en relaties. Wij hebben het boek met aandacht gelezen en zijn klaar om onze diepgaande analyse en gedachten met jullie te delen, met bijzondere nadruk op de inzichten die het biedt in de complexe stoornis en de praktische adviezen voor degenen die met ADHD leven.

Voordelen

 • Het boek biedt inzicht in ADHD door middel van gedetailleerde, waargebeurde verhalen, wat het zeer herkenbaar en begrijpelijk maakt voor lezers met ADHD.
 • Biedt praktische strategieën en behandelingen om mensen met ADHD te helpen beter om te gaan met hun stoornis en hun leven weer ‘op gang te krijgen’.
 • Het besteedt aandacht aan het onderbelichte aspect van emotieregulatie bij ADHD, waardoor lezers een vollediger beeld krijgen van de complexiteit van deze stoornis.

Nadelen

 • Het boek concentreert zich sterk op de moeilijkheden die mensen met ADHD ervaren, wat bij sommige lezers een gevoel van pessimisme kan teweegbrengen.
 • Omdat de casussen zijn gebaseerd op individuele ervaringen, kunnen ze niet voor alle situaties of personen van toepassing zijn. Er bestaat daardoor het risico dat sommige lezers zich niet volledig identificeren met de beschreven voorbeelden.
 • Hoewel het boek veel waardevolle informatie en inzichten biedt, ontbreekt er mogelijk aanvullend materiaal zoals oefeningen, werkbladen of checklists die de lezer kunnen helpen het geleerde in de praktijk te brengen.

Op basis van onze bevindingen en de positieve reacties op ‘Slim maar vastgelopen’, concluderen wij dat dit boek een essentiële gids is voor iedereen die met ADHD te maken heeft, ook hoogbegaafden. De combinatie van praktisch advies, diepgravende inzichten en herkenbare casussen, heeft ons en veel anderen geholpen om beter inzicht te krijgen in deze complexe stoornis. Wij raden het ten zeerste aan voor individuen met ADHD, hun naasten, en professionals die beter willen begrijpen hoe ADHD reële invloed heeft op diverse levensterreinen.

Bekijk prijs op Bol.com

9. AD(H)D wat doe je daarmee?!

AD(H)D wat doe je daarmee?!

Wij hebben de kans gehad om ons te verdiepen in ‘AD(H)D, wat doe je daarmee?!’, een uitgebreide gids vol praktische adviezen voor jongeren die dagelijks de uitdagingen van AD(H)D aangaan. Deze waardevolle bron, geschreven door de ervaren docent en leerlingbegeleider Corine Lancel, biedt niet alleen hulp aan jongeren zelf, maar ook essentiële inzichten en begeleiding voor de mensen in hun omgeving. Naar voren komt een overduidelijke professionaliteit en begrip, verpakt in een heldere en toegankelijke stijl, waarin de lezer makkelijk en snel kan vinden en toepassen wat hij of zij nodig heeft in het dagelijks leven.

Voordelen

 • Praktische, toepasbare tips en adviezen voor zowel mensen met AD(H)D als hun omgeving.
 • Simpel, duidelijk taalgebruik en bijbehorende illustraties maken het boek toegankelijker voor de doelgroep.
 • De schrijfster heeft veel ervaring met AD(H)D, zowel professioneel als persoonlijk, wat vertrouwen wekt.

Nadelen

 • Sommige lezers met AD(H)D kunnen worstelen met de hoeveelheid tekst.
 • Het boek lijkt zich voornamelijk te concentreren op schoolgaande leeftijd, wat wellicht niet iedereen aantrekt.
 • Er worden niet altijd specifieke oplossingen geboden voor de diversiteit aan uitdagingen waar mensen met AD(H)D mee te maken hebben.

Op basis van onze ervaring en de recensies die we hebben gelezen, concluderen wij dat ‘AD(H)D, wat doe je daarmee?!’ een uiterst waardevol hulpmiddel is voor niet alleen personen met AD(H)D, maar ook voor hun ouders, docenten en begeleiders. De praktische aanpak en de krachtige illustraties maken het toegankelijk en bruikbaar. Wij raden dit boek ten zeerste aan voor diegenen die meer willen begrijpen over AD(H)D en hoe er in het dagelijkse leven mee om te gaan.

Bekijk prijs op Bol.com

10. Wonderlijke wazigheid

Wonderlijke wazigheid

Als ervaren professionals in boekrecensies, hebben we nauwgezet de inhoud bestudeerd van “Wonderlijke wazigheid”, een van de weinige boeken die exclusief gericht is op jongeren en jongvolwassenen met ADD. Geschreven door Tirtsa Ehrlich, een vooraanstaande GZ-psycholoog met een indrukwekkende ervaring op het gebied van AD(H)D, biedt dit boek een gedetailleerde uitleg van ADD, nuttige tips voor dagelijkse situaties, en uitgebreide adviezen voor zowel ouders als docenten. We hebben ingezien hoe dit boek licht werpt op kwesties zoals ADD en werk, humor, liefde en de gevaren van drugs en alcohol, en benadrukken de manier waarop de ervaringsverhalen en tips bijdragen aan een aangename leeservaring.

Voordelen

 • Het boek biedt een uitgebreide verkenning van ADD, inclusief behandelingsopties, wat van nut kan zijn voor iedereen die ermee leeft of iemand kent die ermee leeft.
 • Dankzij de concrete tips en trucs voor het dagelijkse leven kunnen zowel jongeren als hun ouders en docenten beter omgaan met de uitdagingen die ADD met zich meebrengt.
 • De afwisseling tussen informatieve teksten en ervaringsverhalen maakt het boek prettig leesbaar, en de aanwezigheid van humor kan het onderwerp toegankelijker maken.

Nadelen

 • Hoewel het boek een brede doelgroep probeert aan te spreken, kan het zijn dat niet alle informatie relevant is voor elke lezer. Bijvoorbeeld, sommige jongeren hebben wellicht geen interesse in tips voor ouders en docenten.
 • Als een psycholoog de auteur van het boek is, wordt de informatie mogelijk te medisch of specialistisch voor sommige lezers.
 • Omdat het boek specifiek gericht is op ADD, kan het onvoldoende informatie bevatten over gerelateerde onderwerpen zoals ADHD, waardoor sommige lezers mogelijk niet volledig geïnformeerd worden.

Samengevat biedt “Wonderlijke wazigheid” een diepgaand en empathisch inzicht in de complexiteit van ADD. Het is een essentiële bron van kennis en ondersteuning voor jongeren en jongvolwassenen met ADD, evenals voor ouders, docenten en iedereen die deze groep beter wil begrijpen. We bevelen dit boek warm aan.

Bekijk prijs op Bol.com

Conclusie

Na zorgvuldige beoordeling en analyse hebben wij een lijst samengesteld van boeken die essentieel zijn voor mensen die met ADD leven, alsook voor diegenen die hun kennis en begrip van deze aandoening willen vergroten. We zijn ervan overtuigd dat literatuur een sterke bondgenoot kan zijn, die inzicht, troost en strategieën biedt om met de uitdagingen van ADD om te gaan. Onze keuze weerspiegelt het doel om mensen te ondersteunen op hun reis door het leven met ADD.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *